Ziua medicilor pensionari

Hila Ovidiu

Medicii pensionari sarbatoriti asa cum se cuvine la Colegiul Medicilor din Sibiu. Au participat cam 50 de fosti doctori. Unii dintre ei au profitat de acest moment pentru a-si spune pasurile….

images

Dupa o viata intreaga in pe care si-au dedicat-o salvarii de vieti omenesti, medicilor pensionari nu le-a mai ramas decat sa isi duca asa cum pot batranetile chinuite. O zi pe an insa ei lasa la o parte grijile si problemele si isi intalnesc fostii colegi de breasla. In aceasta zi se petrece si se dapana amintiri. Vineri la Sibiu a fost sarbatorita Ziua Medicului Pensionar.
La editia din acest an au participat cam 50 de medici. Printre momentele frumoase, marcate de emotia revederii fostilor colegi, unul dintre fostii medici ai Sibiului a tinut sa povesteasca si un eveniment mai putin placut. Femeia a vorbit despre felul cum sunt tratati pacientii in spitalele sibiene si pana la urma despre felul in care a fost tratat un fost coleg de breasla.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Santiere in oras

Toamna se numara…santierele. se lucreaza in aceasta perioada pe 19 strazi din oras. De asemenea din noiembrie va incepe demolarea podului de la Piata Cibin. In prezent se lucreaza pe mai multe strazi din oras. Una dintre ele este Lyon din Zona Industriala Vest. Lucrarea valoreaza peste 1,8 milioane de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro