Ziua drepturilor pasagerilor

Hila Ovidiu

Inspectorii OPC Sibiu au marcat data de 4 iulie, Ziua Internationala a Drepturilor Pasagerilor, intr-un mod cu totul inedit. Ei au  “descins” in Aeroportul International Sibiu si i-au informat pe calatori in legatura cu drepturile pe care le au atunci cand calatoresc cu avionul, si ce masuri pot lua daca nu le sunt respectate aceste drepturi.

Pasagerii care au aterizat miercuri pe Aeroportul International Sibiu au avut surpriza de a da nas in nas cu inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului. Cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Pasagerului, acestia au tinut neaparat sa-i informeze pe calatori asupra drepturilor pe care le au si ce pot face daca le sunt incalcate aceste drepturi. Multi pasageri pareau prea grabiti pentru a mai asculta recomandarile inspectorilor OPC, insa majoritatea au considerat ca este oportun sa fie informati asupra drepturilor pe care le au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dat afara din examen pentru ca a fost prins cu teleefonul in banca

Inca un elev a fost dat afara de la Bac. Acesta a fost prins cu telefonul mobil in banca, in conditiile in care legea specifica faptul ca aparatele de acest gen trebuie lasate in afara salii de examen. Pana la ora actuala 5 elevi si-au ratat sansa de a ajunge […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro