Ziua Armatei

Hila Ovidiu

In fiecare an la data de 25 octombrie este sarbatorita Ziua Armatei. Momentul festiv a fost marcat si la Sibiu. Marti dimineata au fost depuse coroane si jerbe de flori la Monumentul ostasului din toate timpurile din fata Cercului Militar.

Marti in fata Monumentului ostasului din toate timpurile de la Cercul Militar mai bine de 100 de oameni au adus inca un omagiu celor care si-au pierdut viata in conflagratiile mondiale. In fiecare an, la data de 25 octombrie este sarbatorita Ziua Armatei. Din programul zilei de la Sibiu au facut parte ceremonii de depuneri de coroane si jerbe de flori, defilari, expozitii si lansari de carte. Reprezentantii Armatei spun ca ziua de 25 octombrie reprezinta amintirea unei zile de implinire nationala, culminand cu eliberarea totala a nord-vestului Transilvaniei de sub ocupatia straina. Este ziua in care victoria asupra fortelor germane si ungare a fost castigata de soldatii romani. Este insa si ziua in care mai bine de 58 de mii de soldati si-au pierdut viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modernizari in Hipodrom

Primaria intentioneaza sa modernizeze zona Fratii Buzesti-Calea Cisnadiei-Nicolae Iorga. In zona vor fi construite si doua noi locuri de joaca astfel incat cei mici sa nu mai fie nevoiti sa stea la coada pentru cateva minute petrecute in leaganele de la locurile de joaca de pe Mihai Viteazu. Proiectul este […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro