Zilele Sportive ale Rasinariului

Hila Ovidiu

Joi au loc “Zilele sportive ale Rasinariului”. Evenimentul aflat deja la cea de-a V-a editie isi propune sa ii familiarizeze pe scolari cu diferite tipuri de activitati fizice si mentale. Scolarii se vor putea intrece in sah, baschet, fotbal, tenis de masa si cross.

index
Scolarii rasinareni sunt provocati joi la sport. Competitiile incep la ora 09.00, se desfasoara in mai multe locatii si dureaza aproape toata ziua. Actiunea a fost pusa la cale de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si Primaria Rasinari. Startul concursurilor se da la primele ore ale diminetii cand va avea loc o competitie de sah. Concomitent se va desfasura si cea de tenis de masa. Urmeaza un cross si meciuri de baschet si fotbal. Evenimentul se afla deja la cea de-a V-a editie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatilor si angajatorilor li se vor prezenta drepturile constitutionale

Prefectul Sibiului da de lucru inspectorilor ITM. Le-a cerut organizarea unei ample actiuni de informare pentru ca toti actorii de pe piata muncii sa isi cunoasca drepturile prevazute de Constitutie. Este vorba despre articolele care vorbesc despre dreptul la protectia sociala a muncii, dreptul la asociere si interzicerea muncii fortate. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro