Zilele Colegiului National Octavian Goga

Hila Ovidiu

Zile de sarbatoare la Colegiul National Octavian Goga. Institutia de invatamant a implinit 126 de ani. Zilele colegiului au debutat vineri si se vor incheia tocmai in data de 2 aprilie. In aceasta perioada vor avea loc sesiuni de comunicare, lansari de carte, concursuri, excursii si multe alte activitati menite sa arate tuturor de ce Goga este considerat cel mai de seama liceu din judet.

126 de ani. Atat sarbatoreste in aceste zile Colegiul National Octavian Goga. La ceremonia oficiala au luat parte atat dascalii liceului cat si persoane care au reprezentat autoritatile locale. Aici a fost prezentata istoria institutiei de invatamant si oferta educationala de la ora actuala. De la o astfel de ceremonie nu puteau lipsi recitalurile, fie ele muzicale sau doar colaje de versuri apartinand lui Octavian Goga. Una dintre cele mai mari surprize astepta insa pe holul liceului. Este vorba despre un proiect lansat de catre catedra de biologie. Aici elevii au invatat sa se hraneasca sanatos. Si pentru a-i convinge si pe ceilalti ca un stil de viata sanatos este un mare castig au imbiat pe toata lumea cu delicatese produse din legume si fructe. Zilele colegiului vor continua si in weekend cu sesiuni de comunciari stintifice, seri de astronomie, lansari de carti si reviste, simpozioane pe teme literare, activitati sportive si multe alte actiuni specifice unei asemenea sarbatori. La ora actuala in Colegiul National Octavian Goga invata mai bine de 1700 de elevi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ajutoare pentru bolnavii de diabet

500 de bolnavi de diabet, printre care si 15 copii, sunt asteptati la sediul Asociatiei Diasib pentru a-si ridica alimentele. Acestea sunt cadouri pentru Pasti si sunt achizitionate de conducerea asociatiei. Cei 500 de membrii ai Asociatiei Diasib Sibiu, vor primi si in acest an, de Pasti, alimente. Din ianuarie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro