Zilele Basarabiei, la Sibiu

Studentii basarabeni din Sibiu vor marca in aceasta saptamana unirea Basarabiei cu Romania printr-o serie de evenimente culturale ce se inscriu in Festivalul intitulat generic “Zilelel Basarabiei”. Evenimentul va cuprinde dezbateri, proiectii de filme, seara de karaoke, si depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din Sibiu.

Studentii basarabeni din Sibiu vor marca Ziua de 27 martie, Ziua Unirii Basarabiei cu Romania, prinstr-o serie de evenimente ce se vor desfasura in cadrul Festivalului Zilele Basarabiei, organizat de Asociatia Basarabenilor din Sibiu.  Tinerii vor organiza, printre altele, o masa rotunda, o seara de karaoke, un targ de produse traditionale si un moment solemn de depunere de flori la Monumentul Eroilor. Toate acestea pe parcursul a 4 zile.

One thought on “Zilele Basarabiei, la Sibiu

  1. Bravo! E un eveniment care nu trebuie dat uitarii. E deja a doua editie a acestui festival, ma bucur pentru ca basarabenii din Sibiu nu isi uita trecutul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

600 de elevi vor participa la activitatile BJ Astra intre 2 si 6 aprilie

De multi vizitatori in saptamana scolii altfel se va bucura si Biblioteca Judeteana Astra. Aici aproximativ 600 de elevi si-au anuntat prezenta la activitatile special derulate de catre institutia de cultura. Programul “Scoala altfel” este initiat de catre Ministerul Educatiei si se deruleaza intre 2 si 6 aprilie. Aproximativ 600 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro