Zeci de unitati de invatamant se aleg cu directori detasati in interesul invatamantului

Hila Ovidiu

36 de candidati la functia de director sau director adjunct au reusit sa treaca cu bine peste probele de examen. In unitatile de invatamant unde candidatii nu au promovat sau nu au dorit sa participe la concurs se va delega un director.

Inspectoratul scolar a scos la concurs 44 de functii de director si 24 de functii de director adjunct. Numarul candidatilor interesati sa le obtina a fost insa ceva mai mic. Numai in municipiul Sibiu sunt o gradinita si un liceu unde nu s-a inscris niciun candidat. In unitatile de invatamant unde candidatii nu au promovat examenul sau pur si simplu nu s-au inscris la concurs vor fi numiti directori prin delegare de functii si atributii. 17 directori si 15 directori adjuncti vor fi numiti pe functiile de conducere neocupate prin concurs cu detasare in interesul invatamantului. Cei care au promovat concursul vor semna contractul de management cu inspectoratul si inca un contract de management administrativ-financiar cu primaria de pe raza careia se afla unitatea de invatamant.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

18 strazi de pamant vor vedea in sfarsit asfaltul!

Inca 18 strazi de pamant intra in lucru. Interventiile sunt programate sa dureze un an de zile. Se va lucra la strazi din zona Tilisca, Turnisor II si Gusterita. Pentru acest contract s-au batut 14 firme. Desemnata castigatoare este o companie care a mai realizat astfel de lucrari la noi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro