Zeci de soferi sanctionati pentru alcool la volan

Hila Ovidiu

Timp de o saptamana politistii rutieri i-au vanat pe cei care urca la volan sub influenta alcoolului sau a substantelor psihoactive. In urm a raziilor au fost intocmite 29 de dosare penale si au ramas fara permis de conducere mai bine de 30 de conducatori auto.

Actiunea derulata de politistii sibieni a fost parte a actiunilor TISPOL derulate la nivel european. Oamenii legii spun ca raziile rutiere din aceasta perioada au scop preventiv insa daca soferii sunt prinsi incalcand regulile de circulatie risca amenzi, suspendarea dreptului de a conduce si chiar dosare penale, in functie de gravitatea faptei comise. Pentru a evita producerea de accidente rutiere conducatorii autor sunt rugati sa nu conduca obositi, sa pastreze distanta fata de masinile din fata, sa nu efectueze manevre periculoase de depasire si sa nu urce la volan sub influenta alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru angajatorii care incadreaza absolventi in baza contractului de ucenicie

A fost adoptata legea uceniciei! Angajatorii primesc 1125 de lei pentru fiecare proaspat absolvent pe care il incadreaza ca ucenic. Daca il angajeaza dupa finalizarea stagiului de ucenicie vor beneficia de peste 1300 de lei de la stat. Conform legii uceniciei adoptate deja de catre deputati angajatorii care incheie un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro