Zeci de mii de petarde confiscate in 2 zile

Hila Ovidiu

Zeci de mii de petarde au fost confiscate in doar 2 zile de catre politistii sibieni. Cea mai mare captura s-a facut la Racovita. In ultimele 24 de ore politistii au mai confiscat 600 de articole pirotehnice de la un tanar din Bradeni.

Captura record de articole pirotehnice facuta de catre politisti la Racovita. De la 3 tineri cu varste cuprinse intre 18 si 23 de ani oamenii legii au confiscat mai bine de 20 de mii de petarde si alte cateva zeci de artificii. Daca nu erau prinsi, cei trei aveau de gand sa vanda articolele pirotehnice. In ultimele 24 de ore politistii au mai facut o captura. De aceasta data este vorba despre confiscarea a 600 de petarde detinute de catre un tanar in varsta de 19 ani din Bradeni. Si acestuia i-a fost intocmit dosar penal pentru operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sorin Grindeanu ar putea fi noul premier al Romaniei

Sorin Grindeanu este cea de-a doua propunere facuta de Partidul Social Democrat pentru functia de premier. Noul propus si-a dat intalnire joi cu seful statului, Klaus Johannis. Intrevederea a durat o jumatate de ora. Sorin Grindeanu este noua propunere a coalitiei PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru. Acesta este membru al […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro