Weekend de poveste

Hila Ovidiu

Turistii au luat cu asalt Transfagarasanul. Mii de oameni au venit sa se bucure de privelistea de vis dar si de prima zapada.

imagesMii de romani din toate colturile tarii au pornit in acest weekend sa cucereasca cel mai frumos drum din Romania. este probabil ultimul weekend din acest an cand Transfagarasanul mai este deschis. Peisajul este unul desprins din cele mai frumoase basme. Mai ales acum, in mujloc de toamna cand la Balea Cascada ne intampina aerul tare de munte si razele soarelui care strabat norii si palcurile de ceata, iar sus, la Balea Lac ne bucuram de primele “semne de iarna din toamna asta”!Saptamana viitoare aici va avea loc o competitie sportiva cu masini iar mai apoi este posibil ca accesul sa fie restrictionat in situatia in care vremea nu va mai permite traversarea prin munti. Transfagarasanul se va redeschide cel mai probabil la inceputul verii viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prudenta, prudenta, prudenta!!!

Nu e zi in care sa nu fie cel putin un accident rutier in care sa fie implicati pietoni. Politistii sibieni atrag atentiea soferilor asupra faptului ca trebuie sa fie prudenti la trecerile de pietoni. De asemenea, pietonilor li se recomanda sa traverseze strada numai dupa ce s-au asigurat. Zilnic […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro