Weekend de poveste in MAL

Hila Ovidiu

Mii de sibieni au mers in weekend in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului si nu si-au regretat alegerea facuta. Au avut ce vedea. Evenimentele s-au tinut lant acolo. Si weekendul care vine se anunta la fel de plin de surprize.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPeste 5 mii de sibieni au mers in cele doua zile de weekend in Muzeu. 3 mii dintre acestia au fost duminica. Indiferent de ziua aleasa, oamenii au avut ce vedea. La scena de pe lac au fost spectacole de muzica populara, in gospodarii au fost gazduiti micii mari mesteri populari veniti sa participe la olimpiada, iar in zona Targului de tara a avut loc un adevarat festin culinar. Targul “Branduri Transilvanene” a adus producatori traditionali si ecologici din mai toate zonele tarii. Acestia au facut demonstratii de maiestrie culinara si au adus cu ei cele mai bune produse traditionale din zonele din care au venit.
Reprezentantii Complexului National Muzeal Astra spun ca surporizele se vor tine lant si in weekendul care urmeaza. Vor avea loc Festivalul traditiilor populare si Targul Creatorilor Populari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pietoni amendati

300 de pietoni si aproape 100 de soferi au fost sanctionati in doar 2 zile de controale rutiere. Oamenii legii spun ca actiunile de acest gen vor continua si in perioada care urmeaza! Actiunile au avut un caracter preventiv. Scopul acestora a fost de a reduce numarul consecintelor accidentelor rutiere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro