Weekend de foc pentru cadrele ISU

Hila Ovidiu

A fost un weekend intens pentru angajatii de la ISU. Au avut sute de interventii la sfarsit de saptamana. Cele mai multe au fost cazuri medicale preluate de SMURD insa le-a fost solicitat ajutorul si pentru mai multe accidente rutiere, pentru incendii si deblocarea din casa a unor persoane cu afectiuni medicale.

Echipajele de la descarcerare au intervenit in Sibiu si Medias pentru deblocarea a doua apartamnte in care se aflau persoane cu afectiuni medicale. Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucatarie de vara, pentru stingerea flacarilor dintr- un autoturism care a luat foc in parcare dar si pentru un incendiu izbucnit la anexele unei gospodarii din Rasinari. Aici cel care a pus focul este tocmai capul familiei, un barbat care bause prea mult in ziua respectiva si de ciuda ca s-a certat cu fiul si nevasta a aprins focul. Au ars 13 tone de fan si unelte agricole. Paramedicii SMURD au intervenit pentru 5 accidente rutiere si 100 de urgente medicale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Abonat la infractiuni rutiere si falsificator de bani pus sub control judiciar

A incalcat mai multe reguli de legislatie rutiera a fost prins cu bani falsi asupra sa insa este inca liber! Vorbim despre un barbat de 34 de ani din Sibiu pe care judecatorii l-au pus sub control judiciar in conditiile in care in momentul in care a fost prins de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro