Weekend cu actiuni pe alcool

Hila Ovidiu

Atentie, soferi! Politistii rutieri ies in strada. Vizati in principal sunt cei care consuma alcool inainte de a urca la volan insa nici ceilalti conducatori auto prinsi pe picior gresit nu vor scapa nesanctionati.

Se anunta un nou weekend de foc pe drumurile judetului Sibiu! Politistii rutieri ies in strada! Oamenii legii ii vizeaza in special pe cei imprieteniti la volan cu licorile bahice. Nu vor scapa insa mai ieftin nici cei prinsi ca incalca alte norme de circulatie.

Politistii rutieri spun ca aceia care urca la volan dupa ce au consumat alcool pun in pericol atat viata lor cat si pe a acelor aflati cu ei in masina sau pe cea a celorlalti  participanti la trafic. Alcoolul la volan este ce-a de-a doua mare cauza de producere a accidentelor rutiere grave dupa viteza excesiva sau neadaptata conditiilor meteo.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transfagarasanul se inchide de la 1 noiembrie

Vreti sa mai dati o ultima tura pe Transfgarasan? Grabiti-va! Sunt ultimele zile in care drumul montan mai este deschis. Din 1 noiembrie si pana in vara accesul in zonele inalte se va face numai cu telecabina. Soferii care ajung in aceste zile in creierii muntilor sunt sfatuiti sa fie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro