Watches & Wonders: Admira o bijuterie de ceas in doar 3 exemplare

admin

Surpriza anului pentru toti iubitorii de ceasuri de lux in editii limitate pare sa vina de la Piaget. Noul ceas Protocole XXL Micro-Mosaic produs in doar 3 exemplare a facut senzatie la salonul Watches & Wonders de la Hong Kong.

Ceasul este intr-adevar o bijuterie, fiind in acelasi timp masculin, dar delicat, un adevarat accesoriu stilat la incheietura mainii unui gentleman, observa portalul Luxatic.

Mico-Mosaic este o reinterpretare deosebita a modelului Protocole XXL, noul ceas facand parte dintr-o serie limitatata de doar 3 exemplare.

Cadranul ceasului este un micro-mozaic care infatiseaza vechea cetate uzbeka Samarkand, denumita candva „regina Pamantului”, o creatie a artistului Cesare Bella.

Nuantele de alb si violet-degrade de pe cadran rezoneaza placut cu stralucirea aurului rosu de 18 carate din care este facuta carcasa ceasului, iar ecranul protector este un cristal de safir inscriptionat cu logo-ul Mythical Journey.

In interior, un mecanism Manufacture Piaget 830P asigura o buna functionare a ceasului timp de 60 de ore.

Finetea ceasului Protocole XXL Micro-Mosaic este si mai bine evidentiata de bratara neagra din piele de aligator impodobita cu o catarama din aur alb, perfecta pentru stilul desavarsit al unui gentleman din secolul XXI.

Material prezentat de Business 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristian Budu deschide Festivalul Clara Haskil

Tânărul brazilian de origine română Cristian Budu, cel mai recent câștigător al prestigiosului concurs Clara Haskil din Elveția, deschide luni seara cea de-a doua ediţie a Festivalului Clara Haskil de la Sibiu Lucrări de Claude Debussy, Franz Liszt, Heitor Villa-Lobos , precum și  cele 24 de Preludii ale lui Frédéric […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro