Vreme urata pentru al treilea weekend consecutiv

Hila Ovidiu

Ne asteapta inca un weekend ploios. Meteorologii au emis o atentionare de vreme rea valabila in unele zone incepand de vineri in altele incepand de sambata. Avertizarea este valabila pana duminica la ora 21.00.

Meteonologii vin cu vesti proaste pentru acest weekend. Ploile revin in forta. In centrul, vestul si nordul tarii vremea rea se instaleaza inca de vineri seara iar de sambata instabilitatea atmosferica se instaleaza in toata tara. Atentionarea meteorologilor intra in vigoare in 13 mai la ora 10.00 si ramane activa pana in 14 mai la ora 21.00. In acest interval sunt asteptate perioade de instabilitate atmosferica ce vin la pachet cu descarcari electrice, intensificari ale vantului si chiar grindina. Aceste fenomene meteo se vor manifesta in special pe parcursul zilei de sambata si in timpul noptii dinspre sambata spre duminica. Cantitatile de precipitatii pot depasi izolat si 50 de litri metrul patrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vine politia!!!

Politistii sibieni au demarat vineri ample actiuni de control pe toate liniile. Sunt la datorie in acest weekend sute de oameni ai legii. Vizati sunt evazionistii, hotii si soferii indisciplinati. Politistii sibieni sunt la datorie in acest weekend. Oamenii legii anunta activitati de control pe toate liniile. Pe drumurile patriei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro