Vreme ploioasa

Hila Ovidiu

Stati cu umbrelele la indemana in urmatoarele 48 de ore. Meteorologii spun ca pana in 19 aprilie in intreaga tara vor cadea ploi torentiale insotite de descarcari electrice iar pe alocuri vor fi si intensificari ale vantului. Vremea se va mentine instabila pana dupa 23 aprilie.

ANM a emis o informare conform careia incepand din aceasta dimineata si pana in data de 19 aporilie la ora 9.00. in perioada semnalata vremea va fi instabila cu ploi ce vor depasi izolat 30 de litri pe metrul patrat. La vesti mai bune nu ne putem astepta nici in perioada urmatoare. Meteorologii spun ca in 21 si 22 aprilie este cazul sa ne asteptam la un nou val de precipitatii abundente. In acest context este posibil ca pe alocuri sa se produca chiar si inundatii. Vremea se mai incalzeste si incepe sa se apropie de regimul termic normal al perioadei abia dupa data de 23 aprilie. Sfarsitul lunii aduce vreme frumoasa si calduroasa asa ca este pe cat se poate de posibil ca 1 mai sa ne ofere un prilej extraordinar pentru gratare si iesiri in aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit singur, de Pasti

Un batran de 69 de ani a fost gasit decedat in propria locuinta, in cea de-a doua zi de Pasti. Politistii ajunsi imediat la fata locului au stabilit pana acum faptul ca trupul neinsufletit al batranului nu prezenta urme de violenta, deci nu sunt suspiciuni de omor. Urmeaza ca examenul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro