VOTEAZA LEGAL!

studio

In perioada 15 – 29 iulie, la nivel national se desfasoara Campania de informare „Voteaza legal! Politistii spun ca este vorba despre o campanie de constientizare si informare a cetatenilor.

In contextul campaniei electorale generata de referendumul pentru demiterea presedintelui, Ministerul Administratiei si Internelor, prin Directia Informare si Relatii Publice, organizeaza o campanie de informare si constientizare a cetatenilor romani cu drept de vot, cu privire la riscurile nerespectarii legislatiei referitoare la procesul electoral. Obiectivele acestei campanii, implementate si la nivelul structurilor MAI din judetul Sibiu, sunt informarea cetatenilor asupra sanctiunilor legale prevazute pentru incalcarea legislatiei electorale si constientizarea acestora pentru asigurarea unui proces electoral legal.
Campania se adreseaza in general, tuturor cetatenilor romani cu drept de vot, si in special, tinerilor care implinesc 18 ani, celor care voteaza pentru prima data, populatiei cu drept de vot din mediul urban si rural, membrilor formatiunilor politice sau voluntari ai acestora, tuturor celor implicati in derularea campaniei electorale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

NOUA LEGE A SANATATII-COTE NOI PENTRU MEDICI

Dupa noua lege a sanatatii. Fiecare medic va avea un fel de CV, care va putea fi consultat de pacienti. Acolo va fi specificat cate operatii are respectivul doctor la activ si cat de multumiti sunt pacientii. Ba mai mult, medicii vor fi platiti in functie de numarul de pacienti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro