Vointa, infranta de Ceahlaul

Hila Ovidiu

Marti seara a fost una dureroasa pentru elevii lui Alex Pelici. Vointa Sibiu nu a  reusit sa obtină victoria necesara pentru evitarea retrogradarii si a pierdut pe teren propriu in fata gruparii Ceahlaul Piatra Neamt, scor final 1-2. La finalul partidei, jucatorii sibieni s-au plans de comportamentul arbitrului si de atitudinea sa ostila.

Sibienii de la Vointa au pierdut marti, de 1 mai,  pe teren propriu, meciul din etapa a 29-a a Ligii I, jucat in compania Ceahlaului din Piatra Neamt, scor final 1-2. Aceste esec inseamna pentru jucatorii compromiterea sansei de salvare de la retrogradare. Directorul tehnic al CSU Vointa Sibiu, Sandu Tabirca a spus, la finalul jocului de marti, ca sansele sibienilor de a se salva de la retrogradare au scazut sub 50 la suta. Cu aceasta ocazie, Tabirca a acuzat si arbitrii care i-au jignit pe jucatori si probabil, au fost chiar partinitori cu echipele adverse. Cu numai o zi inaintea acestui meci, suporterii Vointei au tinut sa-si incurajeze echipa de suflet intr-un mod cu totul inedit. In timp ce fotbalistii impreuna cu antrenorul Pelici efectuau antrenamentul obisnuit, doi copii, fani infocati, le-au atras atentia cand au intrat pe municipal scandand “Sibiu, Vointa Sibiu!”, Lor li s-au alaturat alti 70 de suporteri, in cadrul unui flashmob care, insa, nu a avut efectul scontat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi si permise retinute de 1 mai

Patru zile, cat a durat mini-vacanta de 1 mai, politistii rutieri sibieni au stat pe drumurile nationale si jjudetene cu toate radarele disponibile. Si nu s-ayi plictisit. Au identificat zeci de vitezomani si soferi bauti. Unii dintre ei au ramas chiar si fara permise. Politistii au fost cu toate radarele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro