Vizita regala la Sibiu de rang inalt

admin

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor vizita municipiul Sibiu, în zilele de 17-19 mai 2017, pentru a fi alături de Alteța Sa Regală Principesa Muna al Hussein, mama suveranului hașemit al Iordaniei, anunță romaniaregala.ro.
În aceleași zile, Principesa Muna a Iordaniei efectuează o vizită oficială în țara noastră. La Sibiu, Alteța Sa Regală va deschide a IX-a ediție a Congresului de Medicină și Farmacie Româno-Iordanian și va primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Lucian Blaga. Congresul se află sub Înaltul Patronaj al Principesei Muna. Începând din 20 mai, Alteța Sa Regală Principesa Muna va continua vizita în țara noastră cu o ședere privată la Familia Regală a României. Principesa Muna al Hussein a fost decorată la Castelul Peleș de către Majestatea Sa Regele cu Marea Cruce a Ordinului Coroana României în mai 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproximativ 22.000 de angajati ai Finantelor au declansat un protest spontan. Sunt nemultumiti de Legea salarizarii

Aproximativ 22.000 de angajati ai Ministerului Finantelor au declansat un protest spontan, luni dimineata, nemultumiti de proiectul legii salarizarii unitare. Vasile Marica, liderul Sed Lex, a declarat ca protestul afecteaza toate marile orase din tara. Angajatii din Finante sustin ca proiectul Legii salarizarii ii defavorieaza, ei urmand sa piarda la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro