Vitezoman secerat de moarte

Hila Ovidiu

Viteza face din nou victime. Un tanar de 30 de ani, subofiter de artilerie la Sibiu, si-a pierdut viata joi seara, intr-un tragic accident petrecut pe drumul ce leaga Sibiul de Cisnadie. In  timpul unei depasiri, barbatul a pierdut controlul asupra directiei, a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat intr-o rapa.

Inca un om si-a pierdut viata pe drumurile sibiene din cauza vitezei excesive neadaptate la conditiile de trafic. Tragedia s-a produs joi seara, pe DJ 106 C, care face legatura intre Sibiu si Cisnadie. Un tanar de numai 30 de ani, subofiter de artilerie, s-a angajat in depasirea unui autoturism care circula in fata sa, iar in momentul in care a patruns pe contrasens pentru a efectua manevra, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra directiei si s-a rasturnat in afara partii carosabile, intr-o rapa. Desi echipajul SMURD ajuns de urgenta la fata locului s-a chinuit zeci de minute sa-l resusciteze, organismul tanarului a cedat. Tanarul era ofiter in cadrul Unitatii Militare de Artilerie  1473, unde s-a trasnsferat de la Alba Iulia in urma cu cateva luni. Desi in momentul producerii accidentului barbatul purta centura de siguranta, impactul a fost atat de violent incat nimic nu l-a mai putut salva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vitezoman secerat de moarte

Viteza face din nou victime. Un tanar de 30 de ani, subofiter de artilerie la Sibiu, si-a pierdut viata joi seara, intr-un tragic accident petrecut pe drumul ce leaga Sibiul de Cisnadie. In  timpul unei depasiri, barbatul a pierdut controlul asupra directiei, a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro