VITEZA SI CONDITIILE METEO NEFAVORABILE DUC LA PRODUCEREA DE ACCIDENTE RUTIERE

Hila Ovidiu

Viteza face din nou victime. Doua accidenterutiere s-au produs in cursul acestei zile pe drumul dintre Sibiu si Valcea. Politistii ii sfatuiesc pe sibieni sa circule cu prudenta mai ales acum cand traficul este ingreunat de conditiile meteo.

Primul eveniment rutier s-a produs in jurul orei 12.00, pe DN7, in zona Lazaret unde, pe fondul vitezei neadaptate, un conducato auto in varsta de 33 de ani a pierdut controlul directiei de deplasare si s-a oprit intr-un parapet. In urma impactului a fost ranit un barbat in varsata de 51 de ani, pasager in masina soferului vinovat de producerea evenimentului rutier. Atat conducatorul auto cat si victima sunt din Teleorman. Traficul s-a desfasurat cu dificultate pentru cateva zeci de minute.

Tot pe DN7, culmea, la acelasi kilometru si tot din cauza vitezei, soferul unui tir a lovit separatoarele de sens . acest eveniment rutier nu a fost soldat cu victime insa traficul s-a desfasurat cu greutate in zona pentru mai bine de o ora.

Date fiind conditiile meteo deloc prietenoase cu sistemul de trafic si nervii soferilor, politistii rutieri ii indeamna pe toti conducatorii auto sa fie prudenti si sa circule cu viteza redusa pentru a evita producerea de evenimente rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SCHIMBARILE BRUSTE DE TEMPERATURA POT AFECTA STAREA DE SANATATE!

Atentie la schimbarile bruste de temperatura. Medicii Directiei de Sanatate Publica spun ca ca acestea pot periclita sanatatea sibienilor. Pe langa virozele si racelile de sezon oscilatiile vremii produc efecte si in zona afectiunilor reumatice sau cu caracter cronic. Sibienii sunt sfatuiti sa urmeze cu strictete indicatiile medicale in situatia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro