Viteza la control

Hila Ovidiu

Atentie soferi!!! Politistii rutieri le-au pus gand rau vitezomanilor!!! In acest weekend oamenii legii se vor afla in strada cu toate aparatele radar din dotare. Acestea vor fi amplasate in sistem cascada.

vitezaaaaActiunea are in primul rand un scop preventiv. Politistii si-au propus sa ii convinga pe soferi sa respecte regulile de circulatie si sa fie prudenti la volan. Oamenii legii vor actiona cu toate radarele din dotare. Din cauza vitezei indiferent ca vorbi de viteza excesiva sau neadaptata la conditiile meteo a reprezentat si in acest an principala cauza de producere a cccidentelor rutiere. Numai de la inceputul anului si pana de Sfantul Ilie pe fondul apasarii prea tare a pedalei de acceleratie s-au produs 37 de accidente, cu 19 mai mult decat in aceeasi perioada anului trecut. Evenimentele rutiere au fost soldate cu 8 decese. Celor care si-au pierdut viata se adauga si alte 49 de persoane care au ramas nenorocite pe viata dupa ce au suferit rani grave in urma acestor accidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oamenii legii cauta doua minore disparute

Politistii cauta…dar nu stiu ce cauta! La sediul poliitiei s-au prezentat familiile a doua minore care au disparut inca din data de 10 iulie. Parintii le-au dat insa disparute abia acum pe cele doua tinere de 13 si 16 ani din localitatea Ghijasa. Din pacate familiile celor doua nu au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro