Virozele si pneumoniile ii baga pe sibieni in spital

Hila Ovidiu

Virozele si pneumoniile pot fi de asemenea periculoase! Numai in cursul noptii trecute au cerut ajutorul medicilor un numar de 8 persoane.

Per total, in ultimele 24 de ore, au cerut ajutorul medicilor de garda la Spitalul Judetean 12 persoane. Jumatate dintre ele au fost diagnosticate cu viroze iar restul cu pneumonii sau alte afectiuni pulmonare. Trei  cazuri au fost grave si au necesitat internare.

Pacientii cu viroze au varste cuprinse intre 27 si 73 de ani. In spital a ramas ofemeie in varsta de 73 de ani care este ingrijita de medicii de la Boli Infectioase. Alti 2 barbati, cu varste de 66 si 78 de ani au fost internati la Cardiologie.

Pentru a preveni agravarea bolii se recomanda vizita la medic imediat ce apar primele simptome. Pentru a evita expunerea la virusi cea mai buna solutie ar fi adresarea catre medicul de familie in detrimentul sectiilor de urgenta. In lipsa cabinetului medical familial si Unitatea de Primiri Urgente este o solutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Baiat de 19 ani, in stare grava dupa ce s-a imbolnavit de gripa

Un nou caz de gripa a fost confirmat la Sibiu. victima este un tanar in varsta de 19 ani, internat in spital, in stare critica. Gripa continua sa faca ravagii la Sibiu! In cursul serii trecute a venit confirmarea pentru un nou caz de imbolnavire. Victima este un tanat inm […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro