Violatori arestati preventiv

Hila Ovidiu

Cei doi tineri acuzati ca au violat o adolescenta de doar 14 ani au fost retinuti si arestati preventiv pentru 30 de zile. Cazul minorei este cel de-al treilea de viol petrecut in judetul nostru in ultimele 2 luni. In luna iulie o femeie a fost la un pas de moarte dupa ce un tanar a batut-o si violat-o ore in sir, iar in urma cu o saptamana o copila de doar 13 ani a avut aceeasi soarta.

Cei doi barbati au fost prinsi in cursul zilei de mircuri dupa ce in 16 august politistii au fost anuntati despre viol. Agresorii, doi tineri cu varste de 19 si 29 de ani au violat o fetita de doar 14 ani. Violatorii au fost retinuti 34 de ore, dusi in fata Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu si arestati preventiv. In ultimele doua luni in judetul nostru s-au produs 3 violuri. In doua dintre cazuri victimele au fost adolescente de 13 si 14 ani. Cea mai mica victima a cazut saptamana trecuta prada unei bestii de 24 de ani din Jina. Atunci agresorul ar fi ademenit-o pe copila in locuinta sa si ar fi siluit-o. Si in acest caz violatorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Unul dintre violurile care a zguduit o tara intreaga este cel produs luna trecuta la Sibiu, pe malul Cibinului. Atunci un tanar a acostat pe strada o fata, a tarat-o dupa el, a batut-o cu o cruzime greu de imaginat, a bagat-o de mai multe ori cu capul in Cibin si a violat-o ore in sir. In acest caz agresorul era un cunoscut de-al politistilor fiindca mai fusese cercetat pentru furt calificat. A fost prins dupa ce s-a ascuns cateva zile bune intr-o casa din Sibiu in care parintii sai locuiau clandestin. Asupra lui au fost gasite poseta si telefonul mobil ce apartineau victimei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

18 voluntari in pregatire la ISU Sibiu

ISU Sibiu a castigat 18 noi voluntari. Vorbim despre tineri dornici sa se implice acum in activitatile specifice institutiei. Cel mai probabil ei vor fi dupa finalizarea scolilor pompierii de maine. Voluntarii si-au inceput deja programele de pregatire iar la finalizarea acestora vor putea participa la misiuni de interventie in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro