Viitorul Liceu de Arte, printre cele mai moderne unitati de invatamant

Hila Ovidiu

25 de milioane de lei! Atat va costa noul Liceu de Arte al Sibiului. Dupa finalizarea lucrarilor de vechiul internat al Colegiului Baritiu, scolarii de la arte vor invata intr-unul dintre cele mai moderne imobile din oras si posibil chiar din judet.

Investitia presupune modernizarea din temelii a fostului internat al Colegiului Economic “George Baritiu” si ridicarea unor noi corpuri de cladire. Constructiile vor fi insa printre cele mai moderne din oras. Proiectul a fost gandit in asa fel incat sa permita studiul instrumentelor muzicale fara a fi afectate cursurile din curricula obisnuita. Cladirea va fi realizata in forma litere L va fi compusa din sali de clasa, sali de studiu, sali de festivitati si un corp de legatura. Afara vor fi construite spatii de recreere si de joaca. Municipalitatea estimeaza ca lucrarile vor fi gata cel mai probabil in anul 2018.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Buget record pentru investitiile in unitati de invatamant

Primaria Sibiu continua investitiile in scoli. In plan pentru inceperea lucrarilor in acest an sunt 2 noi crese mansardarea unei scoli celebre si extinderea alteia la fel de cautata printre cei cu copii de varsta scolara. 2017 pare sa fie anul investitiilor in unitatile de invatamant din oras. Numai din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro