Victima unui accident de munca s-a stins din viata in aceasta dimineata

Hila Ovidiu

Barbatul accidentat in urma cu aproximativ o saptamana la o fabrica de caramida din Sibiu si-a dat in aceasta dimineata ultima suflare. Omul a suferit un stop cardio-respirator iar inima sa s-a incapatanat sa nu mai bata din nou in ciuda eforturilor medicilor.

Barbatul in varsta de 44 de ani s-a stins in acesta dimineata dupa 8 zile in care a fost in coma, pe sectia de ATI, tinut in viata doar de aparate. Reamintim faptul ca evenimentul de munca a avut loc in data de 25 ianuarie 2017 cand barbatul in cauza a fost practic strivit de un utilaj de presat. Omul lucra la o fabrica din oras. De cand a fost adus la spital si pana in aceasta dimineata in care si-a dat ultima suflare, medicii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i salva viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se depun cererile pentru inchirierea domeniului public

Pietonala Nicolae Balcescu se va transforma in curand in iarmaroc! Primaria se pregateste deja sa inchirieze domeniul public comerciantilor care vor sa vanda produse specifice sarbatorilor de Sfantul Valentin, 1 si 8 Martie. Cewrerile se depun din 6 februarie. Cei care vor sa comercializeze produse specifice Sfantului Valentin isi pot […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro