Vesti bune pentru cei care vor masina noua prin programul „Rabla”

Hila Ovidiu

Vesti bune pentru cei care au drum pe la Permise, Inmatriculari si Radieri. Pe de-o parte ziua de 2 iunie va fi recuperata in alte doua zile prin program prelungit iar pe de alta parte a fost extins si programul de radieri pentru cei care vor sa beneficieze de „Rabla”.

Pentru ca ziua de 2 iunie a fost declarata ca zi nelucratoare in acest an iar asta ar insemna ca multi sibieni sa nu poata beneficia de serviciile celor de la permise si inmatriculari s-a decis recuperarea programului aferent acestei zile in 6 si 7 iunie in intervalul orar 16.40-20.30. Vesti bune sunt si pentru cei care solicita radierea autovehiculelor in vederea inscrierii lor in programul Rabla. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor va avea in perioada 22 mai 16 iunie un ghiseu special pentru radieri. Acesta va functiona 2 ore pe zi, de luni pana vineri. De luni pana joi programul va cu incepere de la 14.30 pana la 16.30 iar vinerea de la 08.30 la 10.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce este atestatul de intreprindere sociala si cine il poate obtine

Atestatul de intreprindere sociala poate fi obtinut acum de la Ajofm Sibiu. Cei interesati de obtinerea lui trebuie sa se adreseze Compartimentului de Economie Sociala. Pot functiona ca si inteprindere sociala societatile cooperative de gradul I, cooperativele de credit, asociatiile si fundatiile, casele de ajutor reciproc ale salariatilor, cele ale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro