Vasiu (TNL): Nu mai putem aștepta ca schimbarea să se întâmple natural

Hila Ovidiu

Tinerii liberali intensifică mesajele de necesitate a urgentării schimbării clasei politice şi de reconfigurare a partidului pe criterii “de performanță și onestitate”. Preşedintele executiv al Tineretului Naţional Liberal (TNL), sibianul Vlad Vasiu, atrage atenţia asupra faptului că s-a ajuns într-o situaţie în care  nu se mai poate aştepta o schimbarea naturală, “odată cu trecerea generațiilor”, subliniind că PNL-ul trebuie reîmprospătat rapid, în funcţie de competență, nu “neapărat pe criteriul de vârstă”.

“Consider că în situația actuală nu mai putem aștepta ca schimbarea să se întâmple natural, odată cu trecerea generațiilor, mai ales că evoluția într-un sistem viciat riscă să acapareze și generația tânără. Clasa politică trebuie reîmprospătată acum, nu neapărat pe criteria de vârstă, ci de competență și integritate”, spune liderul TNL.

În acest sens, Vlad Vasiu îşi exprimă susținerea faţă de  determinarea cu care seniorii PNL au anunțat ” măsuri imediate de redefinire a configurației interne și a mesajelor PNL, în baza unor criterii de performanță și onestitate”.

”Punct. Și de la capăt.”, este şansa pe care tânărul sibian consideră că o are în acest moment societatea românească.

“Dacă acum un an românii au arătat că își doresc o schimbare profundă și, prin implicare, au obținut-o, acum mai puțin de o lună, ei au demonstrat că schimbarea trebuie să aibă loc acum. Încă nu este prea târziu pentru clasa politică să ia atitudine, iar tinerii implicați au obligația morală să contribuie la această schimbare”, mai spune preşedintele TNL.

Preşedintele executiv al (TNL), a ieşit public, în urmă cu aproximativ o săptămână, şi a mărturisit că tinerii din PNL sunt  într-un “moment foarte delicat”, avertizând că există riscul să se “decredibilizeze” şi ei, dacă partidul nu vine în faţa electoratului cu o “garnitură de tineri imaculată”.Şeful tinerilor din PNL a cerut deschiderea “masivă” a listelor electorale pentru noua generaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se caută muncitori pentru Portugalia

Sibienii interesaţi să meargă la muncă în agricultură în Portugalia se pot înregistra până în luna decembrie, inclusiv,  în baza de date a AJOFM Sibiu în vederea selecţiei. Angajatorii portughezi cauză 350 de persoane pentru recoltarea zmeurei, cu posibilităţi de câştig  între 500 şi 1000 de euro. Potrivit AJOFM Sibiu, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro