Vara vine cu oferte de angajare in Germania pentru studentii sibieni

Hila Ovidiu

Studentii care s-au saturat de Romania au sansa ca pe timpul verii sa lucreze in strainatate. Pentru a beneficia de unul dintre locurile de munca puse la bataie de angajatorii germani trebuie sa isi depuna dosarele la Ajofm, sa fie vorbitori de germana si sa fie inscrisi la o facultate acreditata.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu organizeaza selectie pentru studentii care doresc sa munceasca vara in Germania. Contractele de munca se vor semna pentru cel putin 2 luni, dupa incheierea cursurilor universitare. Pentru a se putea inscrie la selectie, studentii trebuie sa indeplineasca anumite criterii. Pentru vara acestui an sunt disponibile 50 de posturi in domeniul hotelier-gastronomic, in cel al serviciilor, in productia industriala sau in gastronomia de sistem. Dosarele de candidatura pot fi inregistrate la serviciul Eures din cadrul Ajofm Sibiu. Depunerea actelor necesare se poate face pana in data de 9 februarie, de luni pana joi intre orele 09.30 si 15.30 dar si in zilele de vineri intre orele 09.30-12.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Razii rutiere pe toate liniile!

Atentie, soferi! Se anunta un nou weekend cu drumuri intesate de radare si politisti. Oamenii legii vor actiona pe toate liniile. Dupa ce au dat zeci de amenzi in cateva ore, politistii rutieri au decis ca incepand de vineri sa isi mute in strada toate aparatele radar din dotare. Primii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro