Vandalii au dat iama in parcul Astra

Hila Ovidiu

Municipalitatea cheltuieste zeci de mii de lei anual pentru a repara mobilierul stradal distrus de vandali. Cei care sunt prinsi in timp ce rup banci sau cosuri de gunoi risca pana la 1000 de lei amenda. In ciuda amenzilor mari, Parcul Astra a fost de curand victima actelor de vandalism.

vdanali1
Degeaba se chinuie primaria sa infrumuseteze parcurile orasului daca unii sibieni dau dovada de o lipsa totala de spirit civic. Este si cazul celor care au vandalizat de cateva zile Parcul Astra. Mai multe banci au fost rupte si acum trebuiesc inlocuite.
Reprezentantii municipalitatii le reamintesc sibienilor ca mobilierul din parcuri este achizitionat cu bani multi, bani care provin din taxe si impozite, deci din buzunarul tuturor sibienilor si fac apel la acestia sa utilizeze cu bun simt bancile si cosurile de gunoi amplasate in oras. Cei care sunt prinsi chiar in timp ce deterioreaza mobilierul stradal risca amenzi usturatoare.

vandali2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mii de viroze

Peste 2 mii de sibieni au apelat si in aceasta saptamana la medicii de familie dupa ce au suferit raceli, viroze sau alte afectiuni respiratorii. Numarul pneumoniilor ramane constant la aproximativ 600 de cazuri declarate saptamanal. Vestea buna este ca ultimele doua probe de gripa aflate in lucru au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro