Vama la raport

Hila Ovidiu

Reprezentantii Vamii Sibiu “trasi de urechi” de catre Prefectul Sibiului. Ovidiu Sitterli, reprezentantul Guvernului in teritoriu a fost nemultumit de raportul intocmit de catre acestia cu privire la fenomenul de frauda fiscala. In situatia in care seful de la Vama mai greseste inca odata, acesta si-ar putea pierde functia.

Prefectul Sibiului este foc si para pe conducerea de la Vama Sibiu. Si asta pentru ca raportul privind frauda fiscala a fost incomplet, cu cifre nerelevante si ambiguu. Un alt motiv de nemultumire a fost dat de faptul ca doar se mentioneaza ca s-a lucrat incolaborare si cu alte institutii dar nu se precizeaza cu exactitate care au fost acele institutii, care a fost aportul acelora si care este strategia dupa care s-a actionat. I situatia in care seful de la Vama Sibiu mai da gres inca odata risca sa plateasca cu functia. Prefectul spune ca el nu poate demite sefi de institutii dar, poate sugera sau chiar cere inlocuirea persoanelor a caror competenta lasa de dorit. Seful de la Vama are ocazia de a-si repara gresala cel mai probabil prin prezentarea unui raport complet in cadrul sedintei de Colegiu Prefectural din luna iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibienii au asteptat in strada suspendarea presedintelui

Zeci de sibieni s-au adunat vineri seara in Piata Mare din Sibiu unde au asteptat cu sufletul la gura votul din Parlament privind suspendarea din functia de presedinte a lui Traian Basescu. Cand vestea cea mare a venit, oamenii au izbucnit in urale de bucurie.   Zeci de sibieni au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro