VÂLCEA – UPDATE:AȚI VĂZUT-O?

stiri redactie

În cursul nopții polițiștii de investigații criminale au fost anunțați de mama minorei cu privire la faptul că, aceasta a revenit la domiciliu.

Polițiștii efectuează verificări pentru a se stabili dacă pe timpul plecării sale a fost victima vreunei infracțiuni.

  •  

            Polițiștii vâlceni fac verificări pentru identificarea unei minore de 12 ani, care a plecat de la domiciliu la data de 1 aprilie a.c. și nu a revenit până la acest moment.

La data de 5 aprilie a.c., polițiștii au fost anunțați de o femeie din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, fiica sa, PORUMBIȚĂ BIANCA-MARIA, născută la data de 08.09.2008, domiciliată în Râmnicu Vâlcea, a plecat de acasă la data 1 aprilie și nu există date despre locul în care se află.

Fata are 150 cm înălțime, 45 de kilograme, păr vopsit negru, la nivelul umerilor, tuns cu breton, ochi căprui, ten deschis, cicatrici pe față și pe brațul stâng.

Minora nu este la prima plecare de acest gen.

Cei care au informații, sunt rugați sa apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - BĂRBAT REȚINUT PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au reținut pentru 24 de ore, un bărbat din comuna Roești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. La data de 6 aprilie a.c., polițiștii au reținut un bărbat de 51 de ani, care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro