VÂLCEA – Punct de vedere al IJP

stiri redactie

În urma articolelor apărute în mass-media, referitoare la un conflict existent între un manager de spital și o asistentă care își desfășoară activitatea în cadrul unității medicale, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, este abilitat să comunice următoarele:

La nivelul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni, există în lucru un dosar penal înregistrat la data de 11 septembrie 2020 în care se fac cercetări pentru purtare abuzivă, delapidare, abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dată o soluție legală.

Din datele existente, conflictul dintre cele două persoane ar fi pornit în luna august a anului 2020, iar înregistrarea publicată în mass-media a fost efectuată în acea perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Pe 9 Mai, vino să te vaccinezi la Summit-ul Muzical de la Filarmonica de Stat Sibiu

Ți-e dor de călătorii în Europa? De evenimente care fac granițele să dispară, așa cum a fost Summit-ul European găzduit de Sibiu în 2019? Acest lucru va fi posibil doar dacă un procent semnificativ din populație se vaccinează contra COVID – 19. Deocamdată Județul Sibiu are 21.8 % din populație […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro