VÂLCEA – PISICĂ NEGLIJATĂ DE PROPRIETAR, SALVATĂ DE POLIȚIȘTI

stiri redactie

             Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor acționează în permanență pentru salvarea și protejarea animalelor aflate în situații de pericol sau neglijate. De aceată dată, au intervenit în ajutorul unei pisicuțe, uitată de proprietar pe balconul locuinței.

La data de 21 iulie, polițiștii din cadrul I.P.J. Vâlcea s-au autosesizat în urma unei postări pe o rețea de socializare, cu privire la o pisică, uitată de stăpân pe balconul unui apartament, pe timpul furtunii.

Din verificări a reieșit că animalul fusese uitat de ore bune în balconul deschis, fiind evident că era speriat și expus precipitațiilor.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, reușind în scurt timp să ia legătura cu proprietara, iar aceasta s-a întors acasă, luând animalul de pe balcon.

Femeia a fost informată cu privire la obligațiile pe care le are, în calitate de deținător de animale de companie, urmând să fie sancționată contravențional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Focar de Pestă Porcine Africană într-o exploatație în localitatea Miercurea Sibiului

Vă informăm că în data de 22.07.2021, pe raza județului Sibiu a fost identificat un focar de Pestă Porcine Africană într-o exploatație în localitatea Miercurea Sibiului (în urma morții a 7 porci). Ca urmare a confirmării acestor focare a avut loc Ședința Centrului Local de Combatere a Bolilor Sibiu. În […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro