VÂLCEA – PERSOANE BĂNUITE DE FURTUL UNUI AUTOTURISM, DEPISTATE DE POLIȚIȘTI

stiri redactie

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic au depistat două persoane bănuite că ar fi sustras în cursul nopții un autoturism.

La data de 14 iunie a.c., polițiștii au reușit depistarea unor persoane bănuite că ar fi  sustras un autoturism în cursul nopții, mașina fiind de asemenea recuperată.

În cursul dimineții, polițiștii au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112, de doi tineri din municipiu, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe terasa apartamentului în care locuiesc, au observat că autoturismul unuia dintre ei, parcat în fața blocului, s-a pus în mișcare.

Investigațiile au fost demarate imediat, polițiștii reușind depistarea autoturismului în trafic, însă persoanele bănuite, doi tineri de 17 și 16 ani, nu au oprit la semnalul polițiștilor, aceștia fiind ulterior prinși în parcarea unei societăți comerciale.

Polițiștii au deschis un dosar penal, iar cercetările continuă, în vederea luării măsurilor care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Festivalul Enescu ajunge în septembrie la Sibiu, într-o nouă ediție-extensie, cu 6 concerte excepționale susținute de mari artiști ai lumii - pianista Yuja Wang, violonistul Gil Shaham, Mahler Chamber Orchestra

Asociația Culturală Play, organizatorul și promotorul Festivalului Internațional George Enescu la Sibiu, propune comunității locale reîntâlnirea cu magia și grandoarea celui mai important brand cultural al României. Concerte de excepție susținute de artiști și ansambluri de talie mondială Tradiția concertelor excepționale începută în 2017 cu prima ediție-extensie a Festivalului Enescu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro