VÂLCEA – PERSOANĂ DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIU, DEPISTATĂ DE POLIȚIȘTI

stiri redactie

Polițiști din cadrul Postului de poliție Racovița și Câineni au depistat o femeie de 83 de ani, plecată de la domiciliu chiar în acea zi, fără știrea familiei.

La data de 21 iulie a.c., agent șef principal Stroescu Ion, șeful Postului de poliție Racovița și agent șef principal Ciobanu Cristian, șeful Postului de poliție Câineni, se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în Racovița, când au observat în apropierea carosabilului o femeie ce părea a fi într-o stare de confuzie.

Polițiștii au intervenit imediat, constatând că deși femeia este din Titești, se afla la o distanță considerabilă de casă, iar membrii familiei, aflați la muncile câmpului, nu cunoșteau faptul că aceasta plecase de la domiciliu.

Femeia a fost returnată familiei, în siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - PISICĂ NEGLIJATĂ DE PROPRIETAR, SALVATĂ DE POLIȚIȘTI

             Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor acționează în permanență pentru salvarea și protejarea animalelor aflate în situații de pericol sau neglijate. De aceată dată, au intervenit în ajutorul unei pisicuțe, uitată de proprietar pe balconul locuinței. La data de 21 iulie, polițiștii din cadrul I.P.J. Vâlcea s-au autosesizat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro