VÂLCEA – PERCHEZIȚII DOMICILIARE LA PERSOANE BĂNUITE DE NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR

stiri redactie

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Vâlcea, Gorj și Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești  au pus în executare 5 mandate de percheziție, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

La data de 12 mai a.c., polițiștii au descins în comuna Laloșu,  la locuințele a 5 persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma investigațiilor efectuate, de la 3 locuințe vizate, polițiștii au ridicat 2 arme tip pistol și 4 arme albe interzise la deținere, un pistol cu gaze, un pistol de agrement de tip airsoft, 400 de proiectile metalice și nemetalice și 6 butelii de dioxid de carbon, aferente armei.

În această cauză cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrările de modernizare la Spitalul de Pediatrie continuă. Primăria Sibiu a început și achiziția de dotări

“La Spitalul de Pediatrie lucrăm la extinderea unității de primiri urgențe, precum și la dotarea ambulatoriilor, investiții în valoare de11,8 milioane de lei, asigurate din fonduri europene nerambursabile. Lucrările de la Urgențe se desfășoară fără oprirea activității medicale și de aceea s-au luat măsuri speciale pentru desfășurarea acestora. Vreau să […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro