Vâlcea – Nou născut găsit în scara unui bloc

stiri redactie

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 23:00, Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de o femeie din municipiu cu privire la faptul că, într-o scară de bloc, din cartierul Ostroveni a găsit un nou-născut abandonat.Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, un nou-născut fiind abandonat într-un scaun de transport auto. La fața locului a fost solicitată si intervenția unui echipaj de la ambulantă nou născutul fiind transportat la o unitate spitalicească.
In urma evaluarii medicale s-a stabilit ca este un nou nascut cu vârsta de aproximativ 5 zile, de sex feminin, fără leziuni traumatice vizibile, într-o stare generală bună.Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, rele tratamente aplicate minorului” sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Rm. Valcea și se desfașoară activități pentru clarificarea situației și identifcarea mamei copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vâlcea - Minora dispărută a fost identificată

La data de 11 februarie a.c., minora a fost identificată în municipiul Râmnicu Vâlcea, iar în urma declarației acesteia a reieșit faptul că, pe timpul plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro