VÂLCEA – MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA, PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

stiri redactie

Polițiștii vâlceni au pus în aplicare doua mandate de executare a pedepsei cu închisoarea,  față de doi bărbați din orașul Călimănești și comuna Alunu, condamnați pentru proxenetism și trafic de persoane, respectiv pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției orașului Călimănești au executat un mandat de arestare față de un bărbat de 32 de ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 2 luni pentru proxenetism și trafic de persoane.

În fapt, în perioada 2011-2015, tânărul a constituit un grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, grup care a acționat în România, Franța și Italia, obținând foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către persoanele vătămate.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș.

Tot la data de 13 aprilie, polițiști din cadrul Poliției orașului Berbești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, față de un tânăr 24 de ani, din comuna Alunu, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 149 de zile de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Bărbatul a inițiat și participat la un scandal la data de 19 aprilie 2019, în orașul Berbești, agresând o altă persoană.

Tânărul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Decret semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sănătății.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro