VÂLCEA – INFRACȚIUNI RUTIERE

stiri redactie

La data de 05 august a.c., în jurul orelor 23:30, polițiștii din cadrul Secției 10 de Poliție Rurală Măciuca au oprit pentru control pe Drumul Județean 644 A, pe raza comunei Laloșu, două mopede, conduse de doi bărbați de 30 respectiv 39 de ani, ambii din comună.

Polițiștii au procedat la testarea celor doi cu aparatul etilotest stabilindu-se că cei doi aveau o alcoolemie de 0,58 mg/l respectiv 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi bărbați nu dețin permis de conducere, iar mopedele conduse  nu sunt înregistrate sau înmatriculate.

Ambii conducători s-au ales cu câte un dosar penal.

  •  

La data de 05 august a.c. polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șușani au oprit pentru control pe raza comunei Șușani un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comună.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere.

Pe numele tânărului s-a întocmit un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - Situaţia Covid 19, la nivelul SCJ

In data de 06.08.2020, situatia pacientilor confirmati Covid19 si internati in Spitalul Judetean de Urgenta Valcea se prezinta in felul urmator: La sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se afla internati 60 pacienti confirmati Covid19:  7 sunt asimptomatici, 27 au forme usoare ale infectiei, 24 prezinta forme […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro