Vâlcea – CONTROALE LA MICROBUZELE ȘCOLARE

Polițiștii rutieri vâlceni au demarat de săptămâna trecută o serie de verificări care îi vizează pe șoferii microbuzelor de transport școlar, dar și starea tehnică a mijloacelor de transport.

Șoferii microbuzelor de transport școlar sunt testați de polițiști cu aparatul etilotest și le sunt verificate documentele acestora (permisul de conducere și atestatul), ale autovehiculului (certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie auto, asigurarea pentru bagaje, I.T.P., licența de transport), precum și starea tehnică a vehiculelor (starea cauciucurilor, funcționarea semnalizării, a luminilor).                                          

Polițiștii vor continua controalele în trafic ce vizează microbuzele școlare, ținând cont și de semnalizarea rutieră din zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor, pentru a se asigura de buna vizibilitate a acesteia, iar neregulile constatate sunt aduse la cunoștința administratorilor drumuri public împreună cu solicitarea de a le remedia, în regim de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Complex de terenuri de sport lângă Piața Obor

Primăria Sibiu a demarat proiectul de creare a unui complex de terenuri de sport, în zona Pieței Obor, lângă noul skatepark. Primarul Astrid Fodor a fost prezentă în teren alături de colegi din Primărie și Consiliul Local Sibiu, pentru a studia la fața locului suprafața de 23.000 mp de teren […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro