Vâlcea – BĂRBAT DIN BĂRBĂTEȘTI, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

stiri redactie

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de din Bărbătești, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

La data de 25 ianuarie a.c. polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la o faptă de violență în familie, după ce la data de 24 ianuarie a.c., o femeie din comuna Bărbătești a solicitat o ambulanță pentru fiul ei de 9 ani, despre care a declarat că s-a autoaccidentat.

Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că fiul de 9 ani al femeii, ar fi fost agresați fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 31 de ani, rezultând rănirea acestuia.

La data de 25 ianuarie polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuința comună, iar la data de 26 ianuarie, în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

La data de 27 ianuarie a.c., bărbatul o să fie prezentat Parchetului  de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru dispunerea de măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Bilanţ ISU

În decursul anului 2020, misiunea prioritară a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a fost aceea de a eficientiza acțiunile de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență, în vederea menținerii sub control a riscurilor manifestate și asigurării stării de normalitate și protecției vieții concetățenilor, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro