VÂLCEA – AȚI VĂZUT-O?

stiri redactie

Polițiștii vâlceni fac verificări pentru depistarea unei minore de 15 ani, din Râmnicu Vâlcea, plecată de la domiciliu la data de 12 aprilie a.c..

În seara zilei de 12 aprilie, o femeie din Râmnicu Vâlcea, a sesizat poliția cu privire la faptul că, nepoata sa, GHEORGHE MARIA ALICIA, născută la data de 18 august 2005, a plecat de acasă în cursul dimineții, pentru a merge la niște prieteni, în orașul Călimănești, dar nu s-a mai întors la domiciliu.

Fata are o înălțime de 170-175 cm înălțime, greutate 75 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, față ovală, ten deschis, ochi verzi.

Nu este la prima plecare de acest gen.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Două investiții majore pentru unitățile de învățământ din Sibiu

“În ultimele zile au fost semnate două contracte importante pentru execuția unor lucrări de mareamploare la unități de învățământ din Sibiu: extinderea școlii Regele Ferdinand împreună cuconstrucția unei săli de sport și continuarea lucrărilor de construcție a Liceului de Arte. Ambeleproiecte vor fi gestionate de firme de construcții cu o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro