VÂLCEA – AȚI VĂZUT-O?

stiri redactie

Polițiștii vâlceni fac verificări pentru depistarea unei femei de 30 de ani, plecată voluntar din Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, la data de 29 iulie a.c.

La data de 1 august a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția unei femei, VASILE COSMINA ILEANA, de 30 de ani, domiciliată în comuna Stănești, județul Vâlcea. Aceasta a plecat la data de 29 iulie din incinta Spitalului Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, fără a anunța familia sau alte persoane, iar până la acest moment nu a revenit la domiciliu.

Femeia are o înălțime de 1,60-1,65 m, 60-70 kilograme, păr castaniu-roșcat, lung, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare.

Aceasta poartă tricou rosu, pantaloni de culoare neagră, papuci de culoare albastră.

Persoanele care dețin informații, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - S-au ridicat restricțiile de tonaj (7,5 t) pe raza a 19 județe și se mențin în 22 de județe afectate de caniculă

Având în vedere prognozele emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), CNAIR  informează conducătorii auto că luni, 02.08.2021, începând cu ora 16:00, s-au ridicat restricțiile de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe rețeaua rutieră din județele: Caraș Severin, Timiș, Arad, Hunedoara, Sibiu, Alba, Bihor, Satu Mare, Sălaj, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro