Vâlcea – ACŢIUNI DE AMPLOARE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI COVID 19

stiri redactie

Peste 270 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost implicați în acțiunile punctuale și controalelor inopinate, organizate pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore.

În perioada 9 februarie, ora 08.00 – 10 februarie, ora 08.00,  polițiștii vâlceni în cooperare cu efective de jandarmi, reprezentanți I.S.U., polițiști locali, reprezentanți ai D.S.P, D.S.V.S.A. şi I.T.M., au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pe raza întregului judeţ.

În cadrul acţiunilor, polițiștii au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00 – 05.00, precum şi purtarea corectă a măștii de protecţie, de către toate persoanele care se aflau în mijloacele de transport în comun sau în alte spații publice.

Au fost legitimate 1.578 de persoane, verificate 248 de mijloace de transport în comun și 137 societăți comerciale.

În urma verificărilor și controalelor efectuate, au fost aplicate 115 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.750 de lei, dintre care, 94 pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie și 21 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate, zilnic, pe raza întregului  judeţ.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte corect masca de protecție, să nu se expună la riscuri!

Totodată, reamintim TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Întâlnire între AMR şi MIPE

Marți, 9 februarie, a avut loc la București o întâlnire a membrilor Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România (AMR) cu Ministrul investițiilor și proiectelor europene, domnul Cristian Ghinea, viceprim-ministrul Dan Barna și secretarii de stat Elena Tudose și Marius Vasiliu. Primarul Astrid Fodor a participat la discuții în calitate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro