VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

În perioada 5-11 aprilie a.c., polițiștii rutieri vâlceni au acționat pentru diminuarea riscului rutier, având în vedere principalele cauze generatoare de evenimente rutiere ( depășirea vitezei legale, abateri săvârșite de bicicliști, nerespectarea distanței în mers și neacordarea neacordarea de prioritate), dar și pentru prevenirea răspândirii  virusului SARS-COV 2.

Au fost aplicate 1154 de sancțiuni contravenționale, dintre care 961 pe linie rutieră, 345 pentru depășirea limitei legale de viteză, 54 pentru abateri comise de bicicliști și 15 pentru consum de alcool la volan.

De asemenea, au fost reținute 133 de permise de conducere și 32 de certificate de înmatriculare.

În contextul acțiunilor din această perioadă, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au acționat în weekend,  în municipiu, aplicând 129 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 39.000 de lei.

Aceștia au oprit pentru control 213 vehicule și au legitimat 239 de persoane.

Au fost reținute 29 de permise de conducere, dintre care 18 pentru viteză, 5 pentru neacordare prioritate vehicule și 3 pentru consum de alcool la volan.

S-au reținut și 3 certificate de înmatriculare.

Aceștia au beneficiat și de sprijinul Serviciului Rutier care au acționat cu aparatul radar mobil TruCAM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-COV-2

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro