VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

BĂRBAT BĂNUIT DE FURT, IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 13 octombrie a.c., o persoană necunoscută a sustras suma de 1130 de lei, din fanta unui bancomat, sumă de bani ce fusese uitată de o altă persoană, după ce bancomatul ar fi eliberat-o cu întârziere.

La data de 17 octombrie a.c., în urma verificărilor și cercetărilor efectuate s-a reușit identificarea unui bărbat de 30 de ani, din Sutești, bănuit de comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

  •  

BĂRBAT DIN BĂLCEȘTI, ARESTAT PREVENTIV

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălcești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 15 octombrie a.c., o femeie de 81 de ani din oraș, a sesizat că ,în aceeași zi, la locuința ei s-a deplasat un bărbat de 37 de ani, cu care a consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat acesta i-ar fi cerut banii proveniți din pensie, iar la refuzul acesteia, bărbatul ar fi agresat-o fizic și i-ar fi sustras suma de 1.600 de lei.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitată și o ambulanță, însă femeia a refuzat să fie transportată la o unitate spitalicească.

Bărbatul a fost identificat imediat de polițiști și condus la sediul unității de poliție, iar în urma probatoriului administrat la data de 16 octombrie a.c., acesta a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 17 octombrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pe 30 de zile.

  •  

PRINȘI ÎN FLAGRANT DELICT, DE POLIȚIȘTI

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orelor 03:00, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliției Rurală Pietrari, aflându-se pe raza comunei Bărbătești au depistat în flagrant delict, două persoane care încercau să sustragă părți componente ale unui autovehicul.

În fapt, doi tineri de 18 respectiv 19 ani din comuna Păușești și comuna Bărbătești, folosindu-se de un cric ar fi ridicat un autoturism și i-ar fi demontat prin tăiere catalizatorul, iar în momentul în care au fost surprinși de echipajul de poliție aceștia au fugit într-o zonă cu vegetație abundentă din imediata apropiere.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestora reușit să-i prindă, aceștia fiind conduși la unitatea de poliție.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în care se fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Situaţia în şcolile sibiene

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel județean, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din județ. Prin urmare, astăzi, 19 octombrie 2020, în conformitate cu datele transmise de unitățile de învățământ din județul Sibiu, se înregistrează următoarea situație: –  268 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro