VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

BĂRBAT DIN SĂLĂTRUCEL, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

La data de 02 august a.c., polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Berislăvești și Sălătrucel au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 45 de ani, din comuna Sălătrucel, sat Sălătrucel, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile de protecție prevăzute de art.23 alin.1 și 4, lit. a și b și dispuse prin ordinul de protecție.

În fapt, în perioada 01/02 august a.c., polițiștii l-au identificat de două ori pe bărbat, la locuința comună a familiei sale, din satul Seaca, acesta încălcând ordinul de protecție emis de Judecătoria Brezoi, acesta având interdicția de a nu se apropia la mai puțin de 100 de metri de locuința de domiciliu și de membrii familiei sale. De asemenea, bărbatul a încălcat și măsura controlului judiciar, dispusă împotriva sa, acesta având obligația de a nu părăsi limita teritorială a comunei Sălătrucel, sat Sălătrucel.

Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în vederea dispunerii de măsuri legale.

  •  

ACȚIUNE PE LINIE RUTIERĂ

În perioada 31 iulie – 02 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier  au acționat pentru reducerea riscului rutier, asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și a reducerii numărului şi a consecințelor accidentelor rutiere grave.

Polițiștii rutieri au constatat patru infracțiuni la regimul rutier și au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, sancțiuni cu o valoare de peste 21.000 lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 13 permise de conducere, 11 din acestea fiind reținute pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară.

Exemplu:

În seara zilei de 02 august a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe Drumul Național 7, pe raza comunei Câineni, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din județul Constanța.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARGEŞ - Acţiuni ale IJP

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro