VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

ACȚIUNE PE LINIE DE PISCICULTURĂ

La data de 01 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Poliției Orașului Băbeni au organizat și desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol.

Polițiștii au depistat în flagrant delict, pe raza orașului Băbeni, doi bărbați din comuna Ionești, care cu o autoutilitară, transportau pește, fără a deține documente legale de proveniență și transport.

Pe numele celor doi a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura și Codul penal.

De asemenea, s-a dispus confiscarea a aproape 200 kg pește specia crap, o barcă pneumatică, 8 plase din fir textil plurifilament cu o lungime de 400 de metri și ridicare în vederea confiscării, a autoutilitarei.

Valoarea bunurilor depășește 20.000 lei.

  •  

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII,

PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bălcești au pus în aplicare, la data de 01 iulie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Bălcești.

Polițiștii au identificat pe raza orașului, un bărbat de 35 de ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul a fost încarcerat la un penitenciar de pe raza județului Argeș.

  •  


INFRACȚIUNE LA REGIMUL RUTIER

La data de 01 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Călimănești au oprit pentru control pe D.J. 703 G, pe raza orașului, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din Bujoreni.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Acţiuni ale poliţiştilor sibieni

Prins în flagrant în timp ce pescuia ilegal La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 18,00, o asociație de pescari a sesizat Poliția Orașului Avrig cu privire la faptul că o persoană pescuiește ilegal pe râul Avrig. Polițiștii avrigeni s-au deplasat în locul indicat unde au identificat un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro