VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

BĂRBAT DIN LĂDEȘTI, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

În noaptea de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliției Rurală Lăpușata au fost sesizați prin apelul unic de urgență, de o femeie de 64 de ani, din comuna Lădești cu privire la faptul că a fost agresată fizic de fiul ei.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, în fapt, fiul de 41 de ani al femeii, ar fi agresat-o fizic și i-ar fi adresat amenințări.

Femeia de 64 de ani a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea dispunerii de măsuri legale.

  •  

ACȚIUNE PE LINIE RUTIERĂ

La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au acționat pentru reducerea riscului rutier, asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și a reducerii numărului şi a consecințelor accidentelor rutiere grave.

Polițiștii rutieri au constatat o infracțiune la regimul rutier și au aplicat 35 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, sancțiuni cu o valoare de peste 9.000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 66 de persoane și au fost reținute 9 permise de conducere, dintre care 2 pentru alcool.

Exemplu:

La data de 29 iunie a.c., polițiștii au oprit pentru control pe bld. Tudor Vladimirescu, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiu.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

  •  

INFRACȚIUNE LA REGIMUL RUTIER

La data de 29 iunie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Brezoi au depistat pe strada Lotrului din oraș, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, cetățean italian, care a provocat într-o parcare, un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, după care a plecat de la fața locului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la solicitarea organelor de poliție acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

  •  

ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Rezultatele obținute de polițiști în ultimele 24 de ore în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliției Orașului Bălcești și Secției 11 Poliției Rurală Zătreni au acționat pe raza localităților rurale arondate secției, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. 

Polițiștii au oprit pentru control 113 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite polițiștii au fost nevoiți să aplice 18 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor la regimul rutier, sancțiuni cu o valoare de peste 7.000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 126 de persoane și au fost reținute 2 permise de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

COVID 19, la nivel de judeţe. La Sibiu, 652 de cazuri

Până astăzi, 30 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 26.970 decazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.141au fost externate, dintre care 19.050 pacienți vindecați și 1.091 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro